3 вида картички, които да сложим в букет цветя за рожден ден

3 вида картички, които да сложим в букет цветя за рожден ден

Немислимо е да отидем на рожден ден без да вземем и букет красиви цветя за рожденика или рожденичката. Обикновено една от най-приятните части на тази изненада е подбора на картичка, която да поставим измежду прелестните растения, които сме харесали.

Този проец по традиция е забавен. Както мъжете, така и жените му отделят заслужено време, защото посланието никак не е без значение. Цветята за рожден ден са само допълнение към основен подарък, така че добре е да подбираме внимателно думите, които могат да придадат допълнителна тежест на идеята ни.
В тази статия ще разгледаме 3-те най-често срещани вида картички, които можем да добавим към букет за рожден ден.

1. Картичка със забавно послание

Без съмнение, това е най-популярният вид, когато говорим за представителите на силния пол. Те обичат да се шегуват със себе си и поради тази причина избират букети за рожден ден, от които надзъртат смешни послания.
Дамите също могат да бъдат много креативни в това отношение. Те дори могат да подберат цветята по начин, който да говори без думи. Разбира се, биха се съобразили с предпочитанията на рожденичката.
За представителките на нежния пол цветята за рожден ден са задължителни. Жените по начало са по-чувствителни към годините, които минават, затова всеки мил жест е добре дошъл.

2. Картичка с традиционно послание

Неоспорим факт е, че с годините става по-неуместно да са подаряват шегаджийки неща. Хората се променят и ценностите им също. Букетът от рози остава най-добрият избор за рожден ден на дама, освен ако тя изрично не е изразила предпочитанията си към друго цвете.
Променят се не само цветята, които харесваме, но и пожеланията. На преден план излизат здравето, семейството и благополучието.
Да остаряваш красиво е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат както на мъжете, така и на жените.

3. Тематична картичка

Те са универсални и с тях няма как да се допусне грешка. Най-често тук водещо се оказва не посланието към рожденика, а неговите интереси и хобита. Така от буката за рождения ден може да те гледа красив плик, в който се крие картичка със седемте чудеса на света или с рафт, отрупан с книги. Зависи от любимите ти неща.

Тези без надписи са подходящи за всякакви поводи и вървят в комплект с голям букет цветя за рожден ден.

0
Как малката баня може да изглежда по-голяма Подаръци за различните зодии – част 2

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар