4 най-предпочитани цветове за официална рокля

4 най-предпочитани цветове за официална рокля

В света на модата всяка година се характеризира с определен цвят. Той важи както за официалните дрехи, така и за ежедневното ни облекло. Все пак, когато избираме луксозна официална рокля за важно събитие, то е добре да сме запознати предварително със символиката на разцветките.
В тази статия ще разгледаме в кои 4 цветове можем да видим дама на гала събитие.

1. Черна официална рокля

Тя остава класиката в жанра за вечни времена и то с причина. Черното е елегантен цвят, който винаги е подходящ. Без значение дали официалната рокля е дълга или къса, тя може да се открои със своя дизайн и използвани платове.
Черната дантела е любима на представителките на нежния пол. Аксесоарите към този вид вечерни рокли са неограничени като разновидности, което е добре дошло за постигането на зашеметяващ външен вид.

2. Червена официална рокля

Вечерните събития традиционно са с по-формален характер. Ако искаме да блеснем под светлината на прожекторите, то страстното червено е идеално за нас. За дамите с тъмни очи и коси е перфектно, защото контрастира с тена на кожата им.
Тези вечерни модели обаче стоят чудесно и на синеоки блондинки, особено ако са придружени със съответните аксесоари – обеци, колиета и прочие.

3. Вечерна рокля в кралско синьо

Не е случайно, че този цвят остава любим през годините. Всяка дама изглежда неповторимо в него. Дългите луксозни рокли с изчистен дизайн са на мода през последните години. Те издължават крака и в съчетание с обувка на висок ток, правят фигурата стройна и елегантна. Кралското синьо е по-подходящо за тъмнокоси жени, защото подчертава красотата им.

4. Официална рокля в кремаво

Много нежен цвят, който остава впечатление за невинност. Обикновено моделите са шити от шифон и падат грациозно по дължината на крака. Все по-често се виждат бутикови рокли с гол гръб и ръчно избродирани мъниста, които акцентират върху нежността и извивките на женското тяло.
Тази дреха е задължителна част от гардероба на всяка дама. Никога не се знае кога ще ни се даде възможност да блеснем благодарение на нея. Тя е подходяща за разнообразни поводи, които изискват повече внимание към външността. Такива са сватби, кръщенета, абитуриентски балове, гала вечери и много други.

0
T-shirt мания Избор на оборудване за заведение

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар