Абсолютният кулинарен хит: шоколадова пица

Абсолютният кулинарен хит: шоколадова пица

Според проведени тази година проучвания, обхващащи участници в цял, стана ясно, че съществува връзка между всички шоколадови рецепти и пухкавите пици. Изследванията показват, че хора, които обожават солените пици, си падат също толкова много и по рецепти с шоколад.

И за да задоволим двойното желание на тези любители, ще представим един изключително интересен и нестандартен прочит на традиционните рецепти с черен шоколад. То носи кокетното име ,,шоколадова пица‘‘.

Да, точно така, съвсем добре сте чули, а сега е време и да се запознаете отблизо с нейно Величество. Блатът на този шоколадов експеримент се доближава до един от най-харесваните десерти с шоколад, а именно тартът. Сладката пица е изключително тънка и се консумира предимно с две ръце, не са необходими вилици, както когато се покават домашни рецепти с шоколад. Вече се питате какво ли ви е необходимо?

Ето и нужните съставки за приготвянето на една от най-авангардните рецепти с натурален шоколад:

 1. двеста грама тъмен шоколад (такъв, какъвто използвате при забъркване на рецепти с разтопен шоколад),
 2. двеста грама краве масло (необходимо е при приготвянето на всички рецепти с бял шоколад, например),
 3. четири яйца,
 4. сто и петдесет грама бяла захар,
 5. един пакет ванилова захар,
 6. двеста грама заквасена сметана,
 7. една щипка сол и две супени лъжици бяло брашно.

Благодарение на тези продукти може да приготвите основното тесто. То не е никак трудно и поради тази причина бързо се причислява към стотиците други лесни десерти с шоколад, които съществуват.

А обичате ли шоколадови торти? Ако отговорът Ви е – да, значи може да разгледате вкусните предложения на Rawcakes за сурови шоколадови торти от тук

Ако често забърквате у дома различни десерти с течен шоколад, то значи вие със сигурност знаете, че при повечето от тях се прави плънка. И тук има такава.

За плънката

Необходимите за нея продукти са:

 1. двеста грама черен шоколад,
 2. две супени лъжици масло,
 3. половин ананас,
 4. сто и петдесет грама ягоди,
 5. два банана и петдесет грама ядки по желание.
 6. Шоколадът се разтапя на водна баня, белтъците се разделят от жълтъците и всичко това се разбива докато не се получи пяна. След това се добавят брашното, захарта, сметаната и белтъците.

Накрая сместа се излива в незалепваща тава във фурна, загрята на 150 градуса. След тридесетминутно печене, пицата се залива с плънката и се украсява с плодове.

0
Отидете в чужбина, с помощта на онлайн кредитите Толкова ли е важно детското креватче за малчугана?

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар