Идеи за подаръци за различните зодии – част 1

Идеи за подаръци за различните зодии – част 1

Подаръците – малки или големи, символични или скъпи, по повод или без повод – са нещо, което ни кара да се чувстваме щастливи и обичани. Всеки обича да получава подаръци, а радостта и искрите в очите на получателя са истинско удоволствие за този, който подарява подаръка. Най-хубавият подарък е този, който е предназначен специално за своя получател, много точно и прецизно избран и подарен с искрено желание и обич. В повечето случаи изборът на точният подарък е изключително труден и отнема доста време. Тази статия има за цел да подпомогне този избор, давайки определена насока за подходящи подаръци за хора от различните зодии. Зодиите са нещо, което определя до известна степен характера и темперамента на човека. Естествено всеки човек е идивидуален, харесва различни неща, има различни интереси и предпочитания, които са също важна предпоставка и фактор, на който трябва да се обърне внимание, когато се избира подарък. Дадените по-долу характеристики за всяка една зодия нямат претенции за пълно и точно съответствие относно интересите на всеки един представител от дадена зодия, но могат да ви послужат като ориентир и да ви помогнат при избора на подаръци за ваш скъп човек.

Овен

Овенът е огнен знак, което означава, че представителите на тази зодия са много емоционални, експресивни и енергични. Всички подаръци, които привличат вниманието, са много подходящ. Обичат червеният цвят и изобщо ярките цветове. Постарайте се опаковките на подаръците също да бъдат луксозни и в ярки цветове. Овните също харесват светлината и няма да сбъркате ако им подарите красив свещник с цял набор свещи(предимно в червено). Чантичка, несесер в ярки цветове, портмоне, чаша с индивидуален надпис, червена ръчно изработена картичка и въобще всичко, което е нестандартно и привлича погледите ще им допаднат много. Представителите на зодия Овен са също много активни и притежават състезателен дух. Обичат движението, спорта, победата и успеха. Поради тази причина, ако подарите екстремно изживяване – скок с бънджи или парашут, летене с парапланер, уинд сърф, каране на ски и сноуборд или просто карта за фитнес, голф, басейн или някое друго спортно занимание ще уцелите в десетката.Както вече споменахме, овните са много емоционални и не се притесняват от изразяване на своите чувства, така че със сигурност ще разберете дали сте улучили целта.

Телец

Телците са земен знак. Те са много практични и предпочитат практичните, но и скъпи и ценни подаръци. Отнасят се с много внимание и грижа към нещата, които получават. Ако искате да зарадвате един телец, посетете антикварен магазин или изберете нещо, което по-късно може да бъде оценено като антикварен предмет – скъп и стилен. Вашите усилия ще бъдат високо оценени. Ако, обаче, нямате възможност за много скъпи подаръци, вложете цялото си въображение и желание. Представителите на зодия Телец биха се зарадвали и на подаръци, изработени лично от вас или поне изразяващи лично отношение. Ако обичате да се развихряте в кухнята, можете да направите кейк, торта или сладки в забавни формички и да ги поднесете в красива и стилна опаковка. Също можете да изберете ръчно изработени картички към подаръците, където да напишете ваше искрено послание. Ако пък нямате кулинарни способности, желание за творчество или пък нямате свободно време за това, можете да изберете ръчно изработени подаръци, които също да отразяват вашата загриженост и внимание.

Близнаци

Близнаците са интелектуални по природа, обичат естетиката и красотата, ценят малките неща и се впечатляват дори от най-дребния жест и внимание. Близнаците са въздушен знак,любознателни са и харесват всичко, свързано с култура, изкуство и творчество. Те не се впечатляват толкова от самите подаръци, колкото от начина, по който са поднесени и емоциите, които са вложени в тях. При всички положения, обаче, ще спечелите повече, ако им подарите приятно преживяване и нещо, което да зарадва широкоскроената им душа, а не просто материален подарък. Ценното и интересното за близнаците е изненадата – неочакваната радост, възможността да видят нещо ново. Подходящи подаръци са интересна книга, посещение на концерт, пиеса, кино, организиране на романтична вечеря, посещение на ново място – природна забележителност, нощен изглед от високо на някой голям град или красиво и тихо местенце с много слънце и зеленина. Друго нещо, което би трогнало близнаците до такава степен, че да заплачат от радост е стихотворение, написано специално за тях, писмо, написано с много обич и изрязяващо вашите истински чувства и всичко, което е свързано в творчество и креативност. Всякакви ръчно изработени подаръци – картини, картички, фигури – са в състояние да ги впечатлят до такава степен, че да ги помнят завинаги. Ако пък искате да заложите на нещо материално, можете да се насочите към красиви бижута, комплект гримове, дизайнерски телефон или лаптоп и всичко друго, което е красиво и стилно.

Рак

Раците обичат да пътуват, харесват техниката и доста често проявяват детското в себе си разучавайки и разглеждайки всякакви интересни и по-нестандартни предмети. Във връзка със страстта им към пътуването, можете да им подарите самолетен билет (или какъвто и да е билет) до някоя точка на света, която искат да посетят, или ако не можете да си го позволите подарете символичен подарък – например пътна карта, на която сами да набележат местата, които искат да посетят – или просто ги поканите на дълга разходка. Също ако можете да си го позволите – кола или мотор. Раците също ценят начина, по който са поднесени подаръците, затова поднесете ключа в елегантна кутия, друга интересна опаковка с декорация или завържете очите им, преди да им покажете подаръците. Друг вариант за подарък на раците е техниката (може да е всякаква дори и битов уред). Можете да се насочите към мобилен телефон, нотбук, GPS, DVD, уредба със скъпа surround система, мощна озвучителна техника за кола и други подобни. Във всеки случай, каквито и подаръци да изберете, те ще благодарят поне няколко пъти без излишни емоции, но никога няма да покажат пренебрежение към подаръци ви.

Очаквайте скоро идеи за подаръци и за останалите зодиакални знаци.

Изберете подарък за всяка зодия от S-gifts.bg

0
Как да запазим фигурата си през празничния сезон Достъпното съотношение между матраци и цени

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар