Как да спестим между 20 и 50% от цената на нов хладилник

Как да спестим между 20 и 50% от цената на нов хладилник

Когато имаме нужда от нов хладилник, ние искаме най-доброто качество, но на изгодна за джоба ни цена. Това може да се окаже проблем в някои случаи, но не задължително.

В не един и два магазина се предлагат хладилници с фризер с транспортни дефекти, които свалят от цената им средно между 20 и 50%. Без съмнение, по-често се търсят хладилник и фризер в едно. Това е много по-удобно за домакинствата, които имат ограничено пространство в кухнята си. Не във всеки дом има възможност да се намери място само за фризер.
Повечето от нас избягват подобен род електрически уреди, но истината е, че техният живот може да се окаже дори по-дълъг от този на останалите електроуреди.
В тази статия ще разгледаме колко процента от крайната цена на хладилника с фризер можем да спестим, ако го вземем с дефект, възникнал по време на транспортиране.

Хладилници с фризери с 20-30% отстъпка

При тях обичайно са налице едва забележими проблеми, които могат да се обобщят като драскотини. Те се получават, когато случайно боята на електроуреда е била одраскана. Това обаче по никакъв начин не нарушава работните функции на бялата техника. Нещо повече, този електроуред има също гаранционен период и подлежи на сервизно обслужване при нужда.

Двадесет процента не е никак малка отстъпка, особено ако марката е доказала се на пазара, а редовната цена е към 2 000 лева.

Хладилници с фризер с 30-50% отстъпка

И тази категория, както и в предишната попадат хладилници от разнообразни марки, енергийни класове, размери и прочие.
При тях по принцип се наблюдават по-забележими транспортни дефекти като отчупвания или огъвания. Това може и да има значение от естетическа гледна точка, но не оказва влияние върху качеството.

Отстъпки, които са между 30 и 50 % при никакви обстоятелства не са за пренебрегване. Козметичните дефекти са само повърхностни и не бива да ги оставяме да ни разколебават, особено ако разполагаме с по-малък бюджет. Вижте повече на тази страница: https://www.relaxbg.org/hladilnici-s-transportni-defekti-sofiya-plovdiv

Бялата техника се купува за дълъг период от време и това често ни навежда на мисълта, че ще е в дома ни по-дълго време. Можем да избираме измежду многообразие от цветове и размери. Разбира се, цената на хладилниците с транспортни дефекти е важна, но не е единственият определящ фактор.
Например, за мнозина енергийният клас е много по-важен, защото ще спести средства в бъдеще.

0
Избор на оборудване за заведение Как малката баня може да изглежда по-голяма

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар