Кои са най-продаваните видове мека мебел в България?

Кои са най-продаваните видове мека мебел в България?

Най-купуваните мебели у нас определено попадат в категорията мека мебел. Причината за това е, че най-честият обект на подмяна е нашата холова гарнитура. Защо това е така? На първо място, това е стаята, в която прекарваме най-много време от своето ежедневие и посрещаме гости. Когато говорим за обновление винаги се започва от там (освен ако нямаме тематично събитие като причина – раждане на дете, например). В тази статия ще разгледаме кои са най-често купуваните видове мека мебел у нас и ще се спрем в детайли на всеки един от тях като идея за освежаване на вашия хол.

Табуретки

Класиката в жанра. Евтино, бързо, качествено и със страшно много предлагане на пазара. Обикновено табуретките вървят като част от комплект холова гарнитура, но не е задължително това да е така. Най-хубавото тук е, че ако искате освежаване може да не купувате изцяло нови табуретки, а просто да претапицирате старите или да им направите някакъв тип покривен калъф от плат, който да си пасва с интериора на жилището.

Люлеещ стол

Може би е дискусионно дали един люлеещ стол попада в графата мека мебел и холова гарнитура, но го слагаме тук, защото обикновено биват разполагани именно в хола (там има най-много място, а те са обемни). Интересно е, че търсенето на люлеещ стол като мебел за дома расте в последните години и докато преди беше рядкост, сега е по-скоро традиционна част от обзавеждането.

Дивани

Диваните са класика щом стане дума за подмяна на нещо в хола. Интересното е, че много хора предпочитат да си купят нов вместо да претапицират или да си вземат такъв, който е втора употреба. В крайна сметка всичко е въпрос на избор. Когато си говорим за покупки на нещо за хола след телевизор (който не е мебел по никакъв начин) най-търсеното нещо са именно дивани, и дори по-точно лидерът в нашата кратка класация:

Ъглови дивани

Знаем, че като говорим за ъглови дивани повечето хора не ги приравняват към стандартните модели такива и ги слагаме в отделна категория. Определено като говорим за продажби на мека мебел, ъгловите дивани са най-търсени. Причината за това е, че те по-лесно могат да се адаптират към повечето жилища и освен това предлагат по-голяма площ за седене. И почти всеки вид ъглов диван се разтяга, което е важно като идват гости. За жалост не можем да кажем същото за стандартните дивани.

А вие скоро сменяхте ли меката мебел у вас? Споделете с нас в коментар!

0
Ключови думи, с които можете да намерите най-добрите луксозни имоти в интернет Най-добрите филми, в които се говори за риболов

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар