Подаръци за различните зодии – част 2

Подаръци за различните зодии – част 2

Ето и поредната порция полезна информация за това какви подаръци са подходящи за представителите на различните зодии.

Лъв

Предвид огнената същност и царствената природа на лъвовете, може да кажем, че те обожават скъпите и впечатляващи подаръци. Когато решите да избирате подарък за лъв, не отлагайте за последния момент, преценете времето си и внимателно обмислете вариантите и изберете нещо шокиращо и необикновено. Изберете нещо скъпо и луксозно – марков часовник, златен пръстен или кулие, може дори дрехи, но да са скъпи и маркови. Най-важното нещо за лъвовете е подаръкът да им хареса, дори и да не е толкова практичен или възвишен.

Дева

Девите са много старателни да създадат семеен уют, имат собствена представа за това как трябва да се случват нещата и понякога са доста претенциозни. Трудно е да им се угоди, затова трябва да сте много внимателни при избора на подаръци за тях. Техният подарък трябва да бъде практичен и изключително стилен – дреха, чадър, комплект чаши/чинии с красива декорация, елегантни обувки, кулинарна, градинарска или книга за фъншуй. Друг вариант за подарък, който би впечатлил девите е романтична вечеря в скъп и стилен ресторант или посещение на някое културно мероприятие. Когато започнат да носят или ползват нещата, които сте им подрили, това означава, че сте успели да изберете най-подходящите за тях подръци.

Везни

Везните са приятни, мили, добронамерени и най-важното са склонни да правят компромиси. Те обичат изненадите и подаръците без повод и ще се зарадват на всичко, стига да е подарено с обич. Представителите на зодия Везни обръщат внимание на външния си вид, затова всякакви аксесоари, които да подхождат и допълват техния имидж, са изключително подходящи – бижу , елегантен кожен портфейл, чанта, бележник, визитник, органайзер и всякакъв друг аксесоар, свързан с работата им. Други неща, които биха впечатлили везните са екзотични сувенири, ароматни свещи, декорирана бутилка с вино или друг престижен и скъп алкохол, атрактивна игра или нещо друго, с което да релаксират след тежък ден.

Скорпион

Представителите на тази зодия са хора, които ценят гордостта си, искат уважение и почит, понякога са много претенциозни и проявяват снобски характер. За тях е важен всеки детайл, затова се постарайте дори опаковката да изглежда перфектно и много стилно. Един от най-безценните подаръци за скорпионите е техен портрет, изрисуван от художник или ако не можете да си го позволите – снимка в красива рамка, голямо огледало за стена с интересни елементи за декорация или стъклен сувенир с техния образ, изрисуван с лазер, ръчно изработени картички и други подаръци. Друга интересна черта на скорпионите е тяхната сексуалност и чувствително обоняние. Относно тази тяхна черта, подходящи подаръци са секси бельо, еротичен филм, играчка от секс магазина или парфюми с феромони (цитрусовите аромати не са по вкуса им, затова търсете тежки парфюми с аромат на канела, мускус и други). Скорпионите обикновено се притесняват от подаръците, затова не очаквайте много бурна реакция от тяхна страна.

Очаквайте скоро и последната трета част на статията за останалите зодиакални знаци.

0
3 вида картички, които да сложим в букет цветя за рожден ден Най-важните кухненски принадлежности, които трябва да присъстват във всяка кухня

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар