Подаръци за различните зодии – част 3

Подаръци за различните зодии – част 3

Ето и последната част от зодиакалните знаци и подходящите за тях подаръци.

Стрелец

Стрелците обичат приключения и изживявания, които вдигат адреналина. Подходящи подаръци за тях са полет с парапланер, слизане в пещера, гмуркане в дълбоки води и всякакви други екстремни дейности, както и изненадващи пътешествия без предварителна подготовка. Заведете ги на някое необикновено и ново за тях място, което да ги остави без дъх. Ако предпочитате да ги зарадвате с нещо материално, изберете нещо в зелен цвят. Стрелците обръщат внимание на жестовете, затова се постарайте да ги впечатлите когато им подарявате подаръци. Ако успеете да зарадвате и впечатлите стрелец можете да бъдете сигурни, че той задължително ще ви върне жеста и то много скоро.

Козирог

Представителите на тази зодия са стеснителни и прекалено личният подарък не би бил много подходящ. Козирозите са много логични и последователни, затова е добре подаръците за тях да бъдат избирани старателно и прецизно. Харесват подаръци, които ще позлват дълго време – часовник, мобилен телефон, портфейл, бижу, комплет чаши са кафе от изящен порцелан, уникати. Една изящна картина и дори една рамка за нея ще ги изненада много приятно. Ценят много уюта, спокойствието, жестовете и проявите на внимание.

Водолей

Водолеите са убедени във факта, че света се върти около тях и затва общуването с тях не винаги е просто. За сметка на това е много лесно да ги зарадвате, тъй като водолеите ще харесат всичко, което им подарите, стига да не са го очаквали. Те са изключително добри в техническите си познания и способности, затова всяка нова иновативна технология или продукт би ги заинтригувал – USB прахосмукачка, таблет, смартфон или атрактивна играчка като хеликоптер или лодка с дистанционно. Характерно за водолеите е също, че те са много любознателни и искат да бъдат информирани за всичко. Винаги ще се зарадват на нова интересна книга (може и електронна), абонамент за списание или бюлетин, посещение на семинар относно тема, която горещо ги вълнува, нетбук с устройство за мобилен интернет и други.

Риби

Рибите са перфекционисти, много взискателни и романтични. Подарете им нещо чувствено и нежно – танц, песен, написана за тях или поне ги поздравете с някоя романтична песен, която харесват, билет за концерт, диск или дори цяла колекция на техния любим изпълнител/и. Всичко, което им напомня за романтика ще ги развълнува – романтична вечеря на приглушена светлина, легло, посипано в листа от рози, ароматни свежи и чаши с шампанско около ваната. Друго нещо, което би ги зарадвало е организация на парти без тяхно знание. Рибите са много грижливи и чувствителни, затова друг подходящ подарък за тях би бил един малък и сладък домашен любимец.

Надяваме се да сме ви били полезни и ако сте последвали някои от дадените съвети за подаръци да сте зарадвали искрено вашите близки и приятели! Очаквайте още полезна и интересна информация.

0
Да подарим … куфарче/чанта на мъж Дом-мечта в 5 лесни стъпки

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар