Страхотните луксозни имоти от филмите, които искаме да имаме

Страхотните луксозни имоти от филмите, които искаме да имаме

Дори да живеем в нов жилищен комплекс в София или в някои от редицата луксозни имоти в София има някои имения, за които само може да мечтаем с чаша вино вечер пред камината. Причината е, че те принадлежат само на някои от героите в известните филми. Разбира се, пожелаваме на всеки да има възможността да си ги позволи и закупи. В тази статия ще разгледаме някои от най-интересните луксозни имоти, които сме виждали по филмите и наистина сме се влюбили в тях. Направихме своеобразна класация, която ще ви представим. Вижте дали съвпада с вашите предпочитания. Вярваме, че има нещо за всеки вкус – дори за тези, които предпочитат луксозни апартаменти в София (поради някаква причина):

Имението на Джеймс Бонд от “Скайфол”

Имението, в което се разви финалното действие от третия филм от поредицата за Агент 007 с Даниел Крейг в главната роля беше класически пример за благороднически имот в Шотландия. Двуетажна каменна къща с огромен прилежащ имот, семеен параклис и таен тунел за бягство. Сивотата и мрачния пейзаж сякаш бяха перфектен декор за филма, но пейзажите и цялостната обстановка даваха един носталгичен полъх към аристократичното минало на фамилията. Определено се влюбихме в този имот и за жалост го видяхме унищожен.

Вилата на “Нощната лисица” от Ocean’s Twelve

Вторият филм от поредицата за Дани Оушън (Джордж Клуни в главната роля) и другият състав от звездни крадци (Брад Пит, Мат Деймън и др.) се изправиха срещу един от най-добрите крадци в света – “Нощната лисица”, изигран от Венсан Касел, който умело ги предизвика на своеобразен дуел. Нещо, което едва ли много хора си спомнят от филма е огромната вила на героя на френския актьор, която гледаше към езерото Комо в Италия. Самата тя беше в класически италиански стил, богато обзаведена с картини…Идилия! Виждаме вилата два пъти – когато екипът от крадци на Дани Оушън прави опит да я обере и веднъж на финала на филма. И това беше напълно достатъчно, за да си пожелаем да имаме ключовете за едно такова място.

Къщата на Брад Пит и Анджелина Джоли от Mr. and Mrs. Smith Къщата беше изключителна и много ни е яд, че си замина така при битката и стрелбата между двамата съпрузи във филма. Имахме добра възможност да огледаме имота отвън и отвътре, да разберем, че пода е с червен дъб и да се насладим на отделните стаи – трапезария, баня, кухня. Анджелина Джоли дори беше сложила нови завеси. Ех, къща – мечта!

0
Топ 4 дизайнерски телефони от миналото, които помним и днес Рециклиране на телефони и опазване на околната среда

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар