Теглене на голяма сума. Банка или бързи кредити

Теглене на голяма сума. Банка или бързи кредити

Заемането на голяма сума е невероятно сериозно решение, за което трябва да се подготвите предварително.

Безумни такси

Можете да ги срещнете не само в договорите за заем. Банките са усвоили приходите от различни спомагателни услуги. Чудесен пример тук ще бъде подкана относно закъсняло плащане на вноска за потребителски кредит или ипотека.
Начисляват се и допълнителни такси за анексиране на договора, за издаване на дубликат на платежна карта, за нареждане на превод. В полза на бързите кредити, при тях често липсват подобни „подводни камъни“.

Трика на ограничената оферта

Всеки маркетолог използва този трик и банките са го усвоили. Ако чуем от съветника, че предложените условия са на път да престанат да се прилагат, можем сляпо да предположим, че това е блъф. Нещо повече, ограничените оферти често се популяризират, само за да изкушат колкото се може повече клиенти, преди да пуснат нов, още по-добър продукт. И съветникът със сигурност няма да ви информира за това.
Също така си струва да се помни, че офертата – особено в случай на ипотечни заеми – винаги е по договаряне. Колкото по-силни аргументи има клиентът (напр. Висок собствен принос или солидна сигурност), толкова по-големи са шансовете за спечелване на благоприятни условия, независимо от продължителността на текущата „промоция“.

Изплатете други задължения

Това е най-доброто време да се отървете от всякакви заеми, вноски и др. Прегледайте задълженията си и ги изплатете възможно най-скоро. Благодарение на това вие не само ще имате по-голяма кредитоспособност, но и няма да се давите на месечните вноски, когато теглите ипотека.

Собствен принос

Клише, което за съжаление често се забравя. На практика никоя банка на пазара не предлага ипотечни заеми за 100% от стойността на имота, за разлика от някой институции за бързи кредити.
Разбира се, мисълта за вземане на заем не се е появила в главата ви вчера. Така че имате малко време да намалите различни разходи, да работите по-усилено и по този начин да натрупате повече от собствения си принос. Какво печелите от това? Или по- кратък период на заем или по-ниска вноска.

0
Възродилата се мода на дървените обувки Предимства и приложения на силозите

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар