Топ 4 дизайнерски телефони от миналото, които помним и днес

Топ 4 дизайнерски телефони от миналото, които помним и днес

NOKIA 5300 XpressMusic – МУЗИКА БЕЗКРАЙ

Финландската компания предлага много възможности за своите почитатели-меломани. Компанията пусна цяла XpressMusic серия, която включва както чисто нови апарати, така и специално създадени за линията вече познати, но обновени телефони. Както обичайно, възхителната нова музикална линия има топ модел – Nokia 5300 XpressMusic, който се отличава със стилна раздвижена конструкция и побира до 1500 композиции. Музикалните телефони предоставят още по-голямо удобство за потребителите, съчетавайки в едно устройство най-добрите възможности на мобилната комуникация и мобилната музика. Компанията предлага огромен избор за музикални мобилни продукти, където всеки може да намери най-подходящия и отговарящ на неговия индивидуален стил апарат. „С пускането на новите Xpress Music музикални телефони ние се обръщаме към широкия кръг потребители, които искат в едно стилно устройство да се съчетават характеристиките на съвременния мобилен телефон и качествения музикален плейър. Моделът Nokia 5300 XpressMusic, съдържащ огромен набор от функции, предлага допълнителен слот за карта с памет до 2 GB и отделни бутони за управление на музиката. Всичко това е на една напълно приемлива цена.

NOKIA 5200 и NOKIA 3250 XpressMusic

Не можем да отминем двата музикални апарата от същата линия – Nokia 5200 и Nokia 3250 XpressMusic. Първият привлича вниманието с аналогичната на 5300 раздвижена конструкция и съчетава в себе си също така превъзходни музикални функции за работа със съобщения. При това този апарат е още по-достъпен за младите и отворени към съвременния динамичен живот потребители.
Nokia 3250 XpressMusic е обновен вариант на изключително популярния модел 3250 с подобрена функционалност и усъвършенстван дизайн. Отличаващ се с уникалния си завъртащ се механизъм, Nokia 3250 XpressMusic е удвоил музикалната „вместимост“ на оригиналния модел и може да съхранява до 1500 композиции, благодарение на поддръжката на microSD карта с обем до 2 GB.

SAMSUNG X830 – ГИГАБАЙТ МУЗИКА В ТЕЛЕФОНА

Вече можете да намерите на нашия пазар един от най-новите модели на корейския гигант Samsung, който привлече вниманието на потребителите още при анонсирането му неотдавна. SGH-X830 е изработен в корпус, който се върти и има дизайн и функционалност на МР3 плейър. Телефонът е ориентиран най-вече за младите мобилни потребители и меломани. Samsung X830 е рядък случай на успешно съчетание на две устройства. Тук ще откриете удачна комбинация между пълнофункционален мобилен телефон и привлекателен МР3 плейър. Samsung X830 е свръхкомпактен – размерите му са 30х84х20 мм, което в затворено състояние го прави да изглежда точно като обичаен МР3 плейър в елегантен и стилен корпус. Ако обаче с едно единствено леко движение завъртите горната половина на устройството, пред вас „застава“ мобилен телефон, чиято основна клавиатура се разкрива върху долния панел. В режим на телефон SGH-X830 поддържа всички функции, необходими на съвременния човек. Сред тях са, освен гласова връзка, мултимедийни съобщения, Java и WAP 2.0, както и EDGE технология, която ви дава възможност за по-бърза и комфортна работа в Интернет. Главното достойнство на модела обаче се проявява в режим на МР3 плейър. Samsung X830 има вградена памет 1 GB.

MOTORIZR – ПЪРВИЯТ GSM СЛАЙДЕР ОТ MOTOROLA

Моделът MOTORIZR на американската компания повтаря формите на сгъваемия MOTOKRZR, като в същото време се явява първият GSM слайдер от Motorola. Той принадлежи към най-новата серия тънки телефони на производителя, но е предназначен за любителите на плъзгащите се мобилни телефони, предоставяйки им възможност да се възползват от удобствата и предимствата на този вид корпус.
Въпреки различната си форма, MOTORIZR неизменно отразява основните тенденции в дизайна на едноименната серия продукти. В това е включен материалът, от който е изработен Motorola RIZR, чувството при допир, идващо от металното и soft-touch покритие и не на последно място клавиатурата, създадена по познатия вече метод на компанията с характерно гравираните символи, нанесени по самия корпус.
MOTORIZR е съчетание на тънкия дизайн и компактната форма, при съблюдаване на високото качество на използваните материали, разширяване на цветовата гама и нови детайли, усилващи удоволствието при общуването с апарата.

NOKIA 3310

Nokia 3310 е GSM мобилен телефон, обявен на 1 септември 2000 г. [2] и пуснат през четвъртото тримесечие на годината, замествайки популярната Nokia 3210. Той се продава много добре, като е един от най-успешните телефони със 126 милиона продадени бройки по света [3] и е едно от най-емблематичните устройства на Nokia. Телефонът все още е широко аплодиран [1] [4] и е придобил култов статус поради своята издръжливост.

3310 е разработен на сайта на Nokia в Копенхаген в Дания и е представен в „Не се отегчавай. Бъди изцяло на борда“. начин на живот в Оберхаузен, Германия, както и концерти на „Nokia Unplugged“ в Азиатско-Тихоокеанския регион. [6] Това е компактен и здрав телефон с 84х48 пиксела монохромен дисплей. [1] Той има по-лек вариант на батерия с тегло 115 g (4.1 oz), който има по-малко функции; например версията на батерията с тегло 133 g (4,6 oz) има стартово изображение на две ръце, които се докосват, докато версията за 115 g (4,05 oz) не. Това е леко заоблена правоъгълна единица, която обикновено се държи в дланта на ръката, като бутоните се управляват с палеца. Синият бутон е основният бутон за избор на опции, като бутонът „C“ е бутон „backspace“, „back“ или „undo“. [1] Бутоните нагоре и надолу се използват за навигационни цели. Бутонът за включване / изключване / профил е твърд черен бутон, разположен в горната част на телефона. Подобно на своя предшественик Nokia 3210, 3310 се предлага на пазара като персонализиран потребителски ориентиран телефон, насочен към младежите. [7] Той е с около сантиметър по-къс от 3210. [8]

Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_3310

0
Запотяване на прозорци: причини и решения Страхотните луксозни имоти от филмите, които искаме да имаме

Няма коментари

No comments yet

Вашият коментар